Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Είμαστε ακόμα ζωντανοί...σα ροκ συγκρότημα!

Κόλλησε..κόλλησε...κόλλησε, το επιστολικό μας καφενείο στα χέρια του Μουρτίδη. Αναστήθηκε! Από το Άγιο Όρος ξεκινώντας, κίνησε να κατακτήσει τον κόσμο, αλλά και πάλι κάπου βούλιαξε κάπου ξεχάστηκε και έπαψε να συνδέει πια τις ψυχές μας, τις σκέψεις μας, τις ιδέες μας.
Αλλά όπου και αν στέκεται το καφενείο αυτή τη στιγμή δεν παύει να μας θυμίζει πράγματα και να μας ξεσηκώνει! Είχα γράψει κάποτε στο καφενείο από τη Μακρινή Ρόδο για το όνειρο μου να περάσω στο φυσικό αφού θα τελείωνα το Παιδαγωγικό. Να ΄μαι στο φυσικό πλέον! Παίρνω λοιπόν αφορμή και επιχειρώ το να ανασυστήσω με μια διαφορετική. Το νιώθω σαν χρέος λες και αυτό έβαλε το χεράκι του μαζί με όλους εσάς, να βρεθώ σε θέση να πραγματοποιώ το όνειρο μου.
Πλέον θα έχει την μορφή κοστολογίου που θα αναρτώνται οι σκέψεις μας, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύει ο ένας φάκελος από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Η νέα του μορφή στερείται ρομαντικότητας δεν αντιλέγω, μάλιστα ήμουν από εκείνους που αντιδρούσαν στην, χέρι με χέρι παράδοση των φακέλων, αλλά παρόλα αυτά θα επιτύχουμε και πάλι την επανασύνδεση μας τώρα που νέες καταστάσεις σε όλους τους τομείς το απαιτούν!
Αυτό είναι το πρώτο άρθρο του νέου μας καφενείου και τι άλλο θα μπορούσα να γράψω παρά μια περιγραφή της τωρινής κατάστασης του καθενός από εμάς που θεωρώ ότι θα ήθελε να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια!

belle-mère: Από τη Μασσαλία πια συνεχίζει το έργο του. Προσπαθεί να μάθει Γαλλικά απεγνωσμένα γιατί φήμες λένε πως γελάει και το παρδαλό κατσίκι, στις προσπάθειες του να συνεννοηθεί με τον Γαλλίας! Καλά για αγγλικά...ούτε λόγος

Κυριάκος Ξ.: Άφησε τον αυτόν τώρα έχει να αλλάζει πάνες να ταΐζει με το μπιμπερό να τρέχει από εδώ να τρέχει από εκεί, καλή αρχή στη νέα σου ζωή γιατρέ και το νου σου στους αρρώστους μην τους τρέχουμε....

Ίου: παντρεύεται και ποιος τον πιάνει μετά! Έσφιξαν τα οικονομικά αλλά ίου είναι αυτός πάντα βρίσκει την άκρη! Με γεια το μηχανάκι και προσοχή στο δρόμο εεε...

Μπίλης: καλό φαΐ και ηρεμία παιδιά. Φήμες λένε πως έχει βάλει μέσα την Cosmote δεν έχει ούτε μια εξερχόμενη κλήση! Καλό πτυχιοοοο.

Άιτας: στην αρχή νομίσαμε ότι ηρέμησε πολύ. Τον φώτισε ο θεός ρε παιδί μου πως να το πω! Που να ξέραμε ότι βρικολακιασε! Καλή τύχη.

Τσάλης Θ.: Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία! άντε και καλός πολίτης!

Τζίδης Π. Φοιτητής πλέον ρουφάει κάθε σταγόνα φοιτητικής ζωής στη Θεσσαλονίκη! Αλλά εκεί που έμπλεξες με τους 2 συγκατοίκους δε σε βλέπω να βγαίνεις σώος! Πρόσεχε η τρέλα δεν πάει στα βουνά λέει.

Τσέτσος! Αχ σε ποια θα σε πρωτοδώσω δεν ξέρω! Καλό πτυχίο...μεταπτυχιακό,,,,διδακτορικό μεταδιδακτορικό....!

Τραιανοπουλος! Κράτα γερά Σάκηηηηη! Φιλιάααα εκεί στην Αθήνα!

Πανταζής: Αχ Γιώργο ποιος σε είδε και δε φοβήθηκε! Καλή συνέχεια στις σπουδές της ζωής και της σχολής!



2 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Γιώργο! Επιτέλους θα έχουμε κάπου να τα λέμε τώρα που διασκορπιστήκαμε όχι μόνο στα 4 σημεία του ορίζοντα αλλά και στις καινούριες μας ζωές και ασχολίες.
    Βουλιάξαμε στη καθημερινότητά μας και ξεχαστήκαμε.
    Τώρα θα μπορούμε να τα λέμε "στον αέρα". Παγκόσμιος ιστός είναι αυτός....μας συνδέει.
    Θα χουμε το παρόν καφενείο να τα λέμε και να πίνουμε και κανα καφέδάκι όλοι μαζί.
    Αντε καλή αρχή σε όλους! Ο Θεός μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους!!!!!! Να μπορούμε και εμείς να μαθαίνουμε τα νέα......... Ελπίζω να μην κρυώσει και αυτό μόνο...... Πολλά βέβαια από υλ νέα σου γράψατε.......έχουν.....αλλάξει...να το πω....διαμορφωθεί να το πω...... Λοιπόν με αγωνία τα επόμενα νέα...αλλά να είναι φρέσκα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή